Het Appartement

Flamenca Village, door TM Real Estate Group gebouwd, heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes zoals een verwarmd zwembad voor volwassenen en kinderen, verschillende bubbelbaden met warm water, kinderbad, speeltuin en waterfonteinen. Een fitnessruimte, Finse sauna en een chill-out pool bar maken het geheel compleet.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is modern ingericht. Het hele appartement heeft airconditioning en verwarming. De ruime woonkamer is voorzien van modern meubilair en Smart TV met HDMI kabel. Daarnaast is het appartement voorzien van hoge snelheid WiFi-verbinding. Er zijn 3 slaapkamers. 1 met een kingsize bed (180×210) en 2 met 2×1 persoons bed (90×210), airconditioning en inbouwkasten. Er bevinden zich 2 badkamers met douche, toilet, badmeubel en vloerverwarming. In de berging heeft u ook de beschikking over een wasmachine en droger.

De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een vaatwasser, koel- en vrieskast, magnetron, 4 pits keramische kookplaat, oven, waterkoker en Nespresso koffieapparaat. Ten slotte hoeft u niet met waterflessen te sjouwen, er is een kraantje voor drinkwater. 

Het zuidelijk gelegen balkon is volledig ingericht. Een gezellige loungehoek en uitschuifbare eettafel met 6 stoelen. Vanaf hier heeft u uitzicht over de gemeenschappelijke tuin en zeezicht. Het complex is beveiligd en er is een gemeenschappelijke afgesloten ondergrondse parkeerplaats.

Het appartement biedt veel comfort, is van uitstekende kwaliteit en maakt het mogelijk om maximaal te genieten van uw verblijf. La Mejor Vida is zowel geschikt voor ouderen als voor jongeren.

In het appartement zijn dieren niet toegestaan. Roken is verboden in het appartement en op het balkon.

Klik hier voor een kort filmpje van ons appartement.

Kamers
Keuken
Woonkamer
3 slaapkamers
2 badkamers
2 toiletten
Ruim balkon

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!


Faciliteiten in appartement
Volledig gemeubileerd
Airconditioning en verwarming
Balkon op het zuiden met zeezicht
2 badkamers met douche, toilet, badmeubel en vloerverwarming
Nespresso Koffieapparaat
Koel- en vriescombinatie
Vierpits kookplaat
Oven, Magnetron en Vaatwasser
Wasmachine en wasdroger
Terras meubelen
Rolluiken
Linnen beschikbaar
Smart TV (HDMi kabel aanwezig)
Hoge snelheid WiFi-verbinding

Faciliteiten op appartementencomplex
Verwarmd zwembad

Adresgegevens
Calle Pablo Picasso 3
Blok 2, Verdieping 2, 
Appartement 7,
Playa Flamenca,
03189 Orihuela

5 minuten lopen
van het strand

Gemeubileerd en modern appartement

Zwembaden
binnen het
appartementen-complex

Blijf op de hoogte